Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.Přání jedné skoro obyčejné holky

26. 10. 2013

 1)Kapitola

Přání  jedné skoro obyčejné holky.

 

Byla jsem skoro obyčejná  15 letá holka na první pohled .,jenom, jsem oproti jiným holkám neměla rád drbání a přílišné starání se o svůj vzhled .Měla jsem obarvené  kudrnaté dlouhé vlasy na fialovou barvu  a krásné velké modré oči,jako dvě studánky .Postavově jsem  nebyla žádná modelka ,ale mohlo by to být ještě horší .Byla jsem maličká ,ale za to jsem měla  velká a pevná prsa a taky pěkný zadek .

 

Milovala jsem anime a fantasii a vše kolem toho ,hlavně hry.Chodila jsem na střední školu na obor modní návrhářství ,ale svoje spolužáky jsem nechápala a neměla je ráda .Pro jejich chování ke mně ,ale i ke svému  okolí.Byli arogantní a namyšlení a taky zlí .

 

Dělali mi samé naschvály a byli na mě zlí .Prostě se chovali jako nějací blbí hloupí puberťáci .A proto jsem byla vždy tak ráda když jsem vypadla ze školy a došla domů a mohla se odreagovat tím že jsem si pustila svojí oblíbenou hru na ps3 .Dostala jsem se tak do svého oblíbeného světa Finál Fantasy a úplně zapomněla na své okolí a starosti .

 

Vždy jsem si přála abych tu hru nemusela nikdy vypnout  a aby se stala realitou.,abych se octla v jejich světě..Dokonce se mi tam líbilo několik kluku a já ač jsem si to nechtěla přiznat tak jsem do nich byla blázen ,i když byli jen ve hře.Ale  vždy jsem si říkala že i kdyby někdo takoví byl v mém realném světě a životě.Tak bych se mu určitě nelíbila .Protože takoví kluci jsou na vyšší ligu,modelky a barbie .

 

Takže plynul čas a já chodila do školy a pak ven,prostě jsem žila jak se dalo .Než přišel den mích 15 narozenin .Moje mamka od rána běhala po kuchyni a připravovala mi dort,protože  jsem byla veganka ,tak nechtěla riskovat  s cukrárny.Protože by se mi nelíbil a nebo by v něm mohlo být něco co nemám ráda a nejím .Potom by byl dort k ničemu.

 

A taky ho chtěla udělat sama ,protože to byli moje narozeniny a chtěla abych je měla krásné ,protože jsou jedinečné  a už se nebudou nikdy opakovat.

Já jsem došla dolu a když jsem viděla mám v plné práci ,tak sem se šla raději projít ven .

 

Byl krásný podzimní den ,i když trochu chladný .Sluníčko svítilo a ze stromu padali barevné listy ,příroda hrála všemi barvami ,jako by jí někdo namaloval na plátno .Po čase mi začala být zima  a tak jsem šla domu . Dorazila jsem domu .Sundala jsem si kabát a boty a vyrazila do obýváku ,když jsem tam došla  stála tam máma s dortem na tácu v ruce .

 

Oči mi spočinuli na mámě a jejím krásném dortu .Nestačila jsem se tomu divit .Dort byl dvou patroví a tak krásný že jsem se na něho nemohla vynadívat. Pak máma donesla dort na stůl

 

„Všechno nejlepší Wen „!

Nevěděla jsem co říci,byla jsem ohromena. a dojata .S očí mi stékali slzy radosti ale i smutku .Bylo mi líto,že jsme tu jen já a máma .Protože jsem už nikoho jiného neměla .Táta od mámi utekl bůhví kam a brácha a ségra se mi zabili při autonehodě .

 

„Díky za vše mami,je to krása“!!!

Máma ke mně přišla a objala mě ,nalila sekt a podala mi sklenku a pak ji pozvedla a připila mi .

 „Tak na zdraví a dlouhá a krásná léta Wen „!

Pak jsem si s ní přiťukla a sfoukla svíčku na dortu,tak jak si máma přála.Jistě vás zajímá co jsem si přála .Přála jsem si dostat se do světa finál fantasy,moci tam prožít alspon jeden den.

Když jsem sfoukla svíčku a rozkrojila dort a snědla svůj kousek tak mi máma podala balíček s fialovou stužkou  .

 

„Pro tebe Wen,doufám že se ti to bude líbit.

 

Hned jsem ho nedočkavě rozbalila .Zůstala jsem překvapeně koukat,protože tam byla hra Finál Fantasy ,ale taková kterou jsem nikdy a nikde neviděla .Na jejím obalu stálo Finál Fantasy a brána přání .Přečetla jsem si to tedy ještě jednou,nedávalo mi to smysl,ale dál jsem se tim nezaobírala,těšila jsem se až si ji zahraji .

 

Byla jsem natčená ,objala jsem mamku a poděkovala jí a pak už jsem se hrnula do svého pokoje k ps4  a pustila si tu novou hru . Zabrala jsem se tak do děje že jsem úplně zapomněla na čas a okolí .Když mě začalo bolet celé tělo a pálet oči,tak jsem to vypla a šla jsem se najíst a osprchovat a pak spát .

 

Ráno mě probudilo něco ošklivého mokrého a teplého,pak jsem to uviděla .Po krku a hrudi mi stékala tmavá rudá tekutina ,byla to krev ,jak jsem ted již věděla .Pak poslední věc co jsem viděla a slyšela .Byl  pláč a také bílé pláště ,pak se ozvalo to pípání a pak už jsem měla jen tmu před očima.

                      Pokračování Příště .!            

 Doufám že se vám povídka líbila a omlouvám se za chybi .Děkuji 

 S pozdravem Kadaj