Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapitola 5 Smrt

27. 10. 2013

 5.)Kapitola

Smrt

Už několik dní jsem měla špatné spaní a špatné sny a nemohla jsem spát a když jsem usla měla jsem noční mury a spala jsem neklidně .Vždy jsem se probudila zpocená a uslzená .Nechápala jsem proč to tak je ,ale brzy jsem se to měla dovědět.

 

Zase jsem jednou tak seděla u okna a něco si malovala na skyc ,když mě přepadla únava a upadla jsem do spánku.Spadla jsem ze židle ,ale ani to mě neprobralo .Octla jsem se v nějakém domě na který si nevzpomínám .Byla jsem v pokoji který měl stěny vymalované na Fialovo .Na stěně byli ruzné obrázky z anime a fantasy seriálu a filmu . A celému pokoji vévodila velká postel se spoustou polštářku a nad ní vysel obraz se šedovlasým klukem pod kterým bylo napsáno Kadaj .

 

Ležela jsem v té posteli a něco si četla .Když v tom se rozletělo okno a do pokoje vletěl jaký si vysoký ,svalnatý muž s dlouhými šedými vlasy a zelenýma očima.

Vyděsilo mě to .Hned jsem odvrátila pohled od knihy a zakryla se celá dekou .Myslela jsem že je to jen sen .Ale nebyl“!!Došel ke mně a odndal mi deku z hlavy a pak si ji otočil ke svému obličeji a pravil.

„Vím o tvém přání a mohu ti ho splnit,stačí chtít!!“

 

Celá sem se třásla hruzou a zimou co sem sálala s okna.Ale pak jsem ani nevím proč bez váhání odpovědlěa .

 

„Chci ,co mám udělat aby se to splnilo?“

On mi stále hleděl do očí.Byl to mraziví a děsivý pohled.

„Musíš zemřít a znovu začít žít.

Byla sem překvapena ,ale veděla jsem že to tak chci a musí to tak být .Můj život se mi nelíbil a horší už to snad být nemohlo..Tak sem souhlasila .

 

„Dobře,zemřu tedy!“

Pak se na mě usmál a svím ledovím a děsivým hlasem řekl ..

„Nebude to za darmo .“

„Co za to chceš??“

„Chci tebe,abys byla moje.“

 

Tak moc jsem toužila po svém vysněném životě ,že jsem nepřemýšlela o důsledcích svého činu a souhlasila .

„Dobře budu tvoj,ale už to skonči.“

 

Pak ji objal a políbil na rty.Usmál se na ni .Vzal svůj meč a jedním máchem ji probodl a rozřízl celou hrud .Strašně to bolelo ,ale nevidala jsem ani hlásku .Jen jsem se na něho dívala a poslouchala jak odkapává krev z mé hrudi a uniká ze mě život.Pak už jsem neměla sílu a pustila jsem se z jeho obětí ,jak padala jsem na postel .Jak jsem padala praštila jsem se o opěrku postele do hlavy a rozbila si ji .

 

On se jen usmál a díval se na to jak jsem spadla.A pak to ukončil tím že z její otevřené hrudi vytrhl její srdce a dal si jej do zlaté truhličky co měl sebou..Po té odletěl pryč.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář