Jdi na obsah Jdi na menu
 


FF Bifore Crisis

15. 10. 2013

 

Hratelné postavy

3. 5. 2009

Musím tedy říct, že sehnat nějaké informace o Final Fantasy VII: Before Crisis, bylo poměrně složité. Pochopitelně, jedná se o titul k dostání pouze v Japonsku, ale přesto, něco se najít dalo.

Hrajete za jednoho z členů Turksu, kterého si na začátku vyberete a pojmenujete podle sebe, proto tyto postavy nemají jméno.

ObrazekLegend Turks:

Jako svou zbraň používá bomby. Má slabost pro ženy. Dříve bojoval proti Shinrovi, ale byl koupen a změnil stranu. Od té doby je členem Turksu. Údajně má schopnosti ovládat masy lidí, za což byl potrestán a intervenován v Costa del Sol, odkud si ho Verdot vzal zpět do služby. Přezdívá se mu ,,Legendární Turks,,.

 

 

ObrazekKnife Turk:

Dívka, která je dobře naladěná na pocity lidí. Její rodiče zemřeli při válce, proto se přidala k Turksu, protože věří, že Shinra dokáže nastolit ve světě mír. V boji používá nože.

 

 

 

ObrazekNunchaku Turk:

Chlapec, který vyrůstal v bohaté rodině. Žil bezstarostný a pohodlný život, ale byl tak okouzlující, že ho přemluvili ke vstupu do Tukrsu, aby se stal jakou si jejich obchodní značkou. Svoje povinnosti v Turksu ale plní svědomitě. Používá nunchaky.

 

 

ObrazekKatana Turk:

Šermíř, který je pyšný na svou katanu. Vždy se snaží být přátelský, ale když jde o úkol, tak si nebere servítky. Byl vězněn, když se snažil pomoct svému příteli, ale propuštěn pod podmínkou, že se přidá k Turksu.

 

 

 

ObrazekCissnei:

Je to ta Cissnei, se kterou se seznámí Zack. Cissnei zřejmě není její skutečné jméno. Je nejmladší členkou Turksu. Vyrůstala v sirotčinci, ale byla naverbována k Turksu.

 

 

 

ObrazekVerdot:

Je vůdce Turksu ještě před tím, než se jím stane Tseng. Jeho oficiální titul zní: ,,Vedoucí katedry správního výzkumu,,. Nikomu neodpustí jeho selhání. Všichni ho hluboce respektují. Jeho rodina byla zabita a on sám přišel o ruku, kterou si nahradil protézou, aby mohl pokračovat v boji. Verdot není hratelnou postavou, jen o něm padla na začátku zmínka, tak je potřeba se o něm alespoň trochu zmínit.