Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy FF VII

15. 10. 2013

 

Final Fantasy VII- charaktery postav - shrnutí

24. leden 2007 | 17.45 | rubrika: Final Fantasy VII | autor: friends
Cloud Strife
obrazek
věk: 23
krevní skupina: AB
narozeniny: 11.8.
Místo narození: Nibelheim
Výška: 170 cm

Jenova, která ztroskotala na planetě, vypustila do koloběhu buńky Sephirotha a většina lidí trpí nemocí geostigma. I Cloud je nakažený. Dává si za vinu, že nezabránil smrti Aeris, kterou před ním zabil Sephiroth, když se modlila, byla totiž jediná, kdo mohl planetu zachránit...ale ona to, že je Cloud vinen, tak nevidí..
Cloud během filmu vše pochopí, uleví se mu a už nebude sám, má tolik přátel. Má Tifu, která ho miluje a o kterou se stará, Marlene a Denzela. Ale zdá se, že Cloudovo srdce patří mrtvé Aeris, která i tak byla dost tajemná a mysterická.

Reno Tarshil
obrazek
Moc se o něm z filmu nedozvíme. Pomáhá Cloudovi zastavit Kadaje a jeho plány. Patří k Turkům a všude kde je Reno je tam i Rude. Moje oblíbená postava. Chová se trochu ztřeštěně a svéhlavě.

Tifa Lockheart
obrazek
Je jí 22 let
narozeniny: 3. května
Krevní skupina: B
Místo narození: Nibelheim
Výška: 165 cm

Je to flegmatická a optimistická kamarádka Clouda už od dětství, která dokáže povzbudit. Ví o něm naprosto všechno a snaží se mu se vší mermomocí pomoci.
Přestěhovala se do Midgaru, aby byla Cloudovi co nejblíž, protože se do něho zamilovala.
Ted tam vlastní bar v sektoru 7 v Midgaru, který nese název Sedmé nebe a slouží i jako základna Avalanche. Je to dobrá a spravedlivá bojovnice,
členka organizace Avalanche, která si Clouda najme jako žoldáka. Povoláním barmanka.

Aeris Gainsbough
obrazek
Kdyby žila bylo by jí 24 let
narozeniny: 7. února
Krevní skupina: O
Výška: 160 cm
 
Byla dobrá čarodějka, ale v boji ji to bylo celkem prd platný. Vlastně byla jediná kdo by mohl celé planetě pomoci. Pracovala jako obyčejná prodavačka květin, byla upřímná a dobrácká. Narodila se u vědce Gasta a Infalny, která byla potomkem prastaré magické civilizace. Oba ale umřeli a v Midgaru se o Aeris starala Elmyre. Aeris zdědila po matce Bílou materii, schopnou přivolat sílu Holy, když je to nezbytné. časem začne mít tušení že je ten kámen na nic, i když ne tak docela. Když potkala Clouda, začala ji pronásledovat Shinra. Začala si uvědomovat, že když se Clouda na něco zeptá, nikdy ji neodmítne. Mezi nimi se začal odvíjet opravdu více než přátelský vztah, ale osud těmto zamilovaným nepřál. Aeris, když se modlila pro záchranu planety, byla Sephirothem zabita. Cloud si toto také dává za vinu.Ve filmu moc nevystupuje, když je mrtvá. Cloud si na ni kde kdy vzpomene, ale nejsou to jen vzpomínky, ale i její duch mu pomáhá a radí. To ona ho vyléčí od geostigma, díky své magické moci.


Kadaj
obrazek
Je vůdcem své skupiny, kde jsou jen 3 členi...a jdou proti Cloudovi. Ti tři ve skupině jsou bratry. Kadaj je prostě blázen, tichý, ale brutální, dětský, ale intelektuál. Má v sobě předpoklady se stát Sephirothem. Správenj záporák.


Sephiroth
obrazek
věk: Neznámý
výška: 186 cm
datum narození: Neznámé
místo narození: Neznámé
krevní skupina: Neznámá

Jeho matka je Lukrecie.Sephiroth je elitním příslušníkem armády. Je nejlepší a nemá soupeře. Sephiroth používá k útokům dlouhý úzký meč, se kterým umí zacházet jen on. Dlouhou dobu o něm však nikdo neslyšel. Říká se, že se kdysi ztratil v boji.Ale teď se znovu objevil.Kadaj získal DNA Jenovy a reinkarnoval se v Sephirotha.
Sephiroth byl uměle vytvořen,ještě než se narodil. Hojo mu naočkoval DNA z Jenovy.Když se to jednou dozvěděl,začal nenávidět celý svět a pokusil se ho zničit.Říká se mu ,,jednookřídlený anděl".

Vincent Valentine
obrazek
Věk:27
Výška:184cm
Pohlaví:muž
Zaměstnání:Žádný

Shinra (společnost) v minulosti experimentovala s jeho tělem a dala mu různé schopnosti.
Byl zamilovaný do Lukrecie, která ale milovala Hoja. A když se dozvěděl, že Hojo naočkoval dítěti Lukrecie, které nosila, DNA z Jenovy, střetl se s ním. Hojo ho operoval na polomutanta. Vincent pak usnul v rakvi ve sklepení vily Shinry, kde se nacházela i laboratoř jeho šéfa Gasta.
Ve filmu pomáhá Cloudovi.
Chladný, vypočítavý a lhostejný člověk. Můj oblíbenec.

Rufus Shinra
obrazek
Používá kolečkové křeslo, aby skryl Jenovu a také aby si odpočinul, když ho geostigma oslabilo. Na konci filmu vyskočí z křesla a Jenovu hodí z vysokého domu. Taky si zastřílí.

Zack
obrazek
věk: kdyby žil bylo by mu 25 let
výška:kolem 180 cm
datum narození: neznámé
místo narození: nejspíš v Midgaru
krevní skupina: A

Zack byl vojákem 1. třídy.Byl neuvěřitelně rychlý a silný.S Cloudem se potkali když se Cloud chtěl stát také vojákem.Stali se z nich nejlepší přátelé. Zack za něho poté položil život.
Byl to první kluk Aeris. Tady o tomhle se z filmu moc nedovíme, to bychom se museli dostat do samotné hry před filmem. Byl to přítel Clouda, který zemřel, a byl to také první kluk Aerisy...

Yuffie Kisaragi
obrazek
Yuffie je hodně divoká a někdy i drzá.Je to ninja a pomáhá Cloudovi a celé partě. Je jí 18. 
Dříve její vesnici a jejího otce - vůdce, porazila Shinra a ona tedy začala hledat materie, aby se Shinre pomstila.
 
Barret Wallace
obrazek
věk: 35 let
výška: 195 cm
datum narození: 15. prosince
místo narození: Corel Village
krevní skupina: O

V jedné bitvě prišel o ruku.Jeho handycap mu však v ničem nevadí, místo chybějící ruky má totiž automatickou zbraň.Jeho žena zemřela a jeho motivací žít je jeho adoptivní dcera Marlene. Za jeho tvrďáckým vzhledem a chováním se však skrývá dobré srdce.Byl kdysi vojákem Shinry.

Cid Highwind
obrazek
věk: 34
výška: 177 cm
datum narození: 22. února
místo narození: neznámé
krevní skupina: B
Ve vzduchu i na moři nenajdete lepšího pilota a většího kuřáka než je Cid. Cid je muž s velkým srdcem a velkou vírou. Jeho největším snem je cesta na konec vesmíru.Dříve měl loď jménem Highwind teď si postavil novou loď, která se jmenuje Sierra,je tichá a rychlá.Bojuje s jakousi tyčí nebo kopím či co to je..


 Maelin

 
 

http://www.ffac-adventchildren.wz.cz